Een massage op vakantie is goed voor jou

Wat Is Een Ontspanningsmassage? Thaise massage wordt een kunst in plaats van een routine. En dan komen de diep ontspannende en therapeutische kwaliteiten van deze unieke, veelzijdige massagevorm optimaal tot hun recht. Informeer dan naar de mogelijkheden om direct door te stromen naar de opleiding tot Thaise massagetherapeut. Ook hebben we meerdere interessante specialisaties.

Denk ook aan algemene voorwaarden. Daarin leg je vast wat de rechten en plichten zijn van jou en je klant. Schrijf je in bij KVKAls je voorbereidingen achter de rug zijn en je een bedrijfsnaam gekozen hebt, maak je een afspraak bij KVK om je bedrijf in te schrijven. Voordat je langskomt bij KVK, vul je het online inschrijfformulier in.

Sport & Ontspanningsmassage

Via je administratie krijg je inzicht in de financiën van je bedrijf en kun je bijsturen als dat nodig is. Je kunt je administratie zelf doen met een online boekhoudprogramma of uitbesteden aan een boekhoudkantoor of accountant. Zij kunnen je ook adviseren over de keuze van een boekhoudprogramma. Bereken btw, Je berekent 21% btw aan je klant.

Dus als je behandelprijs 100 euro is, tel je daar 21 euro bij op. Je klant betaalt dan 121 euro – massagepraktijk beginnen. massage maastricht centrum. Ieder kwartaal doe je aangifte omzetbelasting, ofwel btw-aangifte. Je betaalt dan de btw over je omzet aan de Belastingdienst, maar mag daar wel de btw die je zelf betaald hebt van aftrekken.

Kies bewust voor een massage voordat je op reis vertrekt en ga langs bij  personal trainer mechelen ! Verbeter je fitheid en verleg je mentale grenzen dankzij personal training. Aan de hand van een persoonlijk plan kan ook jij de resultaten halen waar je van droomt. Een metamorfose die vandaag nog kan beginnen. bij Personal Coach Mechelen.

Een massage verbetert de bloedcirculatie in je lichaam en dat is enorm belangrijk. Via je bloed worden voedingsstoffen naar de juiste plekken vervoerd en worden afvalstoffen juist weer afgevoerd. Ook voor onze spieren is een goede doorbloeding belangrijk. Zogeheten ‘knopen’ in je spieren zorgen ervoor dat melkzuur ophoopt en je een dof en zwaar gevoel op die plek kunt voelen. Niet echt prettig als je net op vakantie bent. Het wegmasseren van een knoop zorgt ervoor dat het melkzuur weer goed weg kan en je je daardoor meteen een stuk beter zult voelen. Het weghalen van een knoop in je nek of schouders kan er zelfs voor zorgen dat je hoofd een stuk vrijer voelt en er een hoop energie en spanning vrijkomt.
Mijn praktijk combineer ik nog steeds met mijn werk voor het Ministerie voor Justitie en Veiligheid. Een prima combi, omdat dit mij op alle gebieden blijft uitdagen en dat voor mij als een goede balans voelt. Wat zeggen cliënten over mij.. “Susan biedt professionaliteit, vriendelijkheid en hartelijkheid. Ik gaf zelf een aantal dingen aan en ik kon merken dat daar direct rekening mee werd gehouden.

Ook prettig is dat de massage in stilte wordt gegeven, zodat je je ook echt kunt ontspannen. Ze neemt ook echt de tijd voor je (massage maastricht centrum). Absoluut het geld waard en ik zal zeker nog eens terug komen” “Het belangrijkste aan een masseur is voor mij dat ze werkelijk contact met je maakt.

Hotstone Stenen

Welke klachten spelen er en wat speelt er nog meer in je leven? Daarna stemt ze af op je energie en op het werkelijk contact maken met je lichaam. Afhankelijk waar je behoefte ligt biedt ze verschillende methodes en technieken aan die je verder helpen in je proces. Vanuit haar eigen gegrondheid voel je dat je lichaam in goede handen is.

Een aanrader” “Susan is professioneel in haar massages, ze heeft een luisterend oor en raakt precies daar waar nodig. Meestal is op korte termijn een afspraak mogelijk wat erg prettig is. Kortom top!” “Bedankt voor de massage vandaag, En fijn dat je zo uitgebreid de tijd hebt genomen. Al ben ik nog jong, ik heb al veel therapeuten / masseurs meegemaakt en heb het gevoel dat jij de eerste bent die mijn klachten snapt en mij als persoon ziet” “Wanneer je op zoek bent naar een no-nonsense massage, en een plek om even in balans te kunnen ontspannen, dan is de massage praktijk van Susan de plek om te zijn.

Ze is in staat om uit alle vormen massages de technieken te combineren om zo een massage op maat te maken. Ik verheug me alweer op een fijn uur ontspannen!” “Ik voel me altijd welkom bij Susan. Ze is geïnteresseerd in wat er bij me speelt en voelt dan ook goed aan hoe de massage het meeste impact heeft.

Corry Massage

Dat wilde ik ook voor mensen betekenen! Na afronding van de Shiatsu opleiding maakte ik kennis met de traditionele Thaise massage. Deze massage heeft als toegevoegde waarde, dat spierknopen dieper worden behandeld en afgevoerd. Door middel van mijn massages ga ik ook terug naar mijn Indische “roots” door cupping en guasha aan te bieden.

Vervolgens gedompeld in olie en aangestoken. Hier overheen werd snel een borrelglas gedaan, om het vacuüm effect te bereiken. Gelukkig kan dit tegenwoordig een stuk veiliger, met koude cuppings zonder vuur. De guasha therapie werd door mijn ouders ook met een borrelglas uitgevoerd. Echter wordt dit tegenwoordig gedaan met een jadesteen om ook de warmte uit de ontstekingen te halen.